Ανακαινίσεις

Η ανακαίνιση σπιτιού αποτελεί έναν από τους πιο οικονομικούς τρόπους για την ανανέωση και αύξηση της αξίας κάθε οικίας. Με τη σωστή ανακαίνιση σπιτιού λύνονται όλα τα λειτουργικά προβλήματα από τη χρόνια φθορά, ενισχύεται η ασφάλεια  του κτιρίου και δίνεται η δυνατότητα ακόμα και για ολική αλλαγή της διάταξης του χώρου σύμφωνα με την επιθυμητή διακόσμηση.

Ανακαίνιση με ανακαίνιση, ωστόσο, έχει διαφορά…! Όσοι ιδιοκτήτες εμπιστεύονται την PDenergy group για ανακαινίσεις σπιτιών γνωρίζουν ότι θα παραλάβουν μια πλήρως ανακαινισμένη οικεία, ανανεωμένη με κάθε λεπτομέρεια και θωρακισμένη όπως απαιτεί ένα σύγχρονο περιβάλλον κατοικίας

Μελέτη-Υλοποίηση-Ολοκλήρωση

Στην PDenergy group διαθέτουμε όλο το απαραίτητο τεχνικό προσωπικό για την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Η άριστα καταρτισμένη ομάδα μας με πολυετή πείρα στις ανακαινίσεις σπιτιών, αναλαμβάνει τη διαδικασία από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι την τελική παράδοση σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί.

Οι τεχνικοί της PDenergy group πραγματοποιούν την αρχική μελέτη προσαρμόζοντας τις εργασίες στον προϋπολογισμό σας. Έπειτα, επιλέγετε τα κατάλληλα υλικά από τον εκθεσιακό χώρο της εταιρίας ανάμεσα σε επώνυμα προϊόντα υψηλής ποιότητας και στη συνέχεια, εκτελούνται όλες οι εργασίες μέχρι την τελική παράδοση του project αυστηρά εντός χρονοδιαγράμματος.

Ανακαίνιση σπιτιού που μετράει!

Η διαδικασίες που απαιτούνται για κάθε ολοκληρωμένη ανακαίνιση σπιτιού είναι σύνθετες και χρειάζονται την γνώση και την πείρα που διαθέτουν σε υψηλό βαθμό όλα τα μέλη της ομάδας μας. Εξάλλου, όλες οι ανακαινίσεις σπιτιών αποτελούν μια ξεχωριστή επένδυση για κάθε ιδιοκτήτη, γι’ αυτό και κάθε το τελικό αποτέλεσμα πρέπει να πληροί 100% τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί. Η οικονομική κρίση, σε συνδυασμό με τα πιεστικά δεδομένα της εποχής, δεν επιτρέπουν περιθώριο λάθος εκτίμησης, με αποτέλεσμα κάθε ιδιοκτήτης που αποφασίζει να προχωρήσει σε ανακαίνιση σπιτιού να θέλει απόλυτη ακρίβεια σε κάθε σημείο της διαδικασίας.

Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που η εταιρία της PDenergy group έχει αναδειχθεί σε κορυφαία ομάδα στις ανακαινίσεις σπιτιών. Παλιές οικίες, νεώτερα σπίτια που έχουν υποστεί φθορές ή απαιτούν μια εξειδικευμένη αναδιάταξη στον χώρο, διαμερίσματα ή μονοκατοικίες μετατρέπονται σε ανανεωμένους λειτουργικούς χώρους με σύγχρονο design, ακριβώς όπως ταιριάζει στις ανάγκες σας και -φυσικά- σύμφωνα με τον προϋπολογισμό που έχει ορισθεί. Από την αρχική μελέτη, μέχρι την τελική υλοποίηση όλες οι εργασίες ανακαίνισης σπιτιού πραγματοποιούνται με προσήλωση στο πλάνο μας, ευελιξία και απόλυτο σεβασμό στα deadlines.

Menu